Tiistaina oli meidän viimeiset pitämämme treenit tälle vuodelle.
Otettiin koirakoille hypppyä, seuraamista, seuraamisesta seisomista ja paikallaan oloa.
Itse tunnin alussa kävin suurimman osan alo luokan liikkeistä läpi. Ensin otin seuraamista jo hyvin pitkilläkin matkoilla. Wandalla pysyi todella hyvin katsekontakti ja seurasi tiiviisti. Aaah, kun se seuraisi noin komeasti kisoissakin :D Juoksin, kävelin hitaasti ja käännyin seuraamisen yhteydessä ja hyvin tyttö meni. Sitten otin Tiinan (toisen ohjaajan) ja koiransa kanssa paikallaanmakuuta.  jätimme koirat vierekkäin ja minä menin noin 10 metrin päähän koirista ja Tiina piiloon. Koirat pysyi hyvin kolmisen minuuttia paikoillaan. Sitten otettiinn seuraamisesta maahanmenoa. Muuten se meni ihan hyvin, mutta pitää kiinnittää nyt enemmän huomiota Wandan maahanmenoon, kun tahtoo mennä istuman kautta maahan vaikka pitäisin rinta edellä. Sitten otin vielä seuraamisesta seisomisen. Tämä liike vihdoinkin näyttää olevann hyvällä mallilla. Tyttö jäi käskystä terävästi seisomaan, kun ennen taas on ottanut vielä käskyn jälkeen askeleen pari eteenpäin.
Otin Wandalle myös vähän hauskempiakin liikeitä kuten kuole, peruutusseuraamista ja jalkojenvälistä pujottelua. Muut menee hyvin paitsi peruuttamista pitää vielä petrata..
Samalla kun vedin treenejä niin päästin Wandan vapaaksi oman lempilelunsa(moukarilelun) kanssa ja tyttö juoksi kentällä olevan lumivuoren päälle makoilemaan ja katsoi sieltä tarkkaavaisena ja höperönä treenejä :D Hassu tyttö...
Me jäädään nyt joulutauolle tokon kenttätreeneistä ja palataan joskus kevättalvesta taas!