Noniin nyt on emäntäkin eilen heittänyt talviturkin pois!  Tiitun ja Wandan kanssa kävin uimassa ja Tiitukaan ei hanttiin pistänyt, vaan jopa nnäytti tykkäävän! Oli oikein itse tulossa minun ja Wandan kanssa polskuttelemaan! :) 
Käytiin pyöräretkellä uimarannalla ja Tiitu opetettiin pyörän koriin istumaan ja siinähän se tyytyväisenä koko matkan nautiskeli ja katseli maisemia! Wanda reippaana ja nätisti juoksi pyörän vierellä.
Oli ensimmäinen kunnon hellepäivä ja tietenkin Tiitu oli innoissaan! Tytölle piti laittaa aurinkopeti, missä sai kellistellä auringonpaisteessa.

Illalla sitten kävimme keskenämme koirien kanssa treenaamassa agilitya. Otin Tiitulle keppejä, hyppyjä, puomia ja keinua. Tiitu menee aivan loistavasti kepit! Ei tarvinnut enää minkäänlaista ohjausta niissä muuta kun käskytin sanaa "kep,kep,kep..". Oikein rytmikkäästi ja nopsaa meni ne! Tyttö taas yllätti ;) Sitten otin pienen radan pätkän: kaksi hyppyestettä peräkkäin ja niistä puomille, hienosti meni! Ei meinannut malttaa olla paikoillaan ennen suoritukseen lähtöä. Kymppisuoritus Tiitulta!
Wandan kanssa otin myös samat asiat. Pujottelu on myös hyvällä mallilla. Hauskasti hyppelehtii puolelta toiselle! Hypyt ja puomi meni hienosti, ja tällä kertaa yhtään rimaakaan ei pudonnut.
Ja lopuksi päivän tapahtumista kuvia.

Vesipedot<3
1690472.jpg

Mittä mun häntäkalvat?
1690476.jpg

Tää helle on mun juttu!.. Vielä pyllylle paistetta.
1690478.jpg

Tiitun loistavaa pujottelua!
1690494.jpg

Ja näyttävä hyppy :D
1690496.jpg