Taas on aika päässyt vierähtämään viime kirjoituksista. Kiirettä piisaa. Huomenna taas opiskelunkin pariin, huoh. Mutta mennäänpä asiaan. Eilen otin Tiitulle agilitya takapihalla ja superhienosti meni! Otettiin hyppyä ja siitä suoraan pujotteluun. Ei tullut yhtään töppäiltyä esteiden välillä. Ohjasin tällä kertaa kauempaa ja Tiitu meni ilman käsimerkkejä kepit ja todella nopeasti! Ihan yllätyin! Ja tyttö oli niin innoissaan, että otti itekseen hyppyesteitä eestakas :D Ois pitäny ottaa yllä videonpätkää treeneistä :D
Wandan kanssa otin eilen tokoa takapihalla ja lenkillä. Otin paikallaanoloa, seuraamista, sivulletuloa, seuraamisesta maahan ja seisomaan liikettä. Wandalla oli virtaa paljon ja miellyttämisen halua! Kaikki liikkeet meni nätisti ja seurasi hyvässä kontaktissa. Maahanmenossa kylläkin tahtoo olla ongelmana välillä se, että menee pylly edellä maaten.

Sitten tähän päivään. Kävin Wandan kanssa agitreeneissä ja tytöllä oli virta kympissä! Sikahyvin meni treenit. Radassa oli hyppy sitten A-esteeseen, sieltä oikealle kierteellä olevaan putkeen ja sieltä pujotteluun. Hypyt oli korkeita ja kepit meni nopeinten, mitä ikinä on tehnyt! Harmittaa kun ei tullut otettua kameraa mukaan. Aivan mahtavaa pujottelua. Ja kontakti esteissä Wanda meni hyvin! Parin viikon päästä mennään taasen epävirallisiin agi kisoihin treenaamaan oikeita kisoja varten. Virallisiin ois tarkoitus mennä tässä jossain vaiheessa.. :)
Tiitun kanssa otin myös vähän agilitya kentällä. Treenattiin rengas -> puomi -> hyppy. Tiitu meni häntä huiskuen, eikä yhtään arastellut rengastakaan. Hyvin meni hänelläkin treenit :)