6.5.07 (terveys -ja näyttelytuloksia, harrastuksista)

Aloitetaampa Wandan terveystuloksista. Eli Wandan kyynäreet kuvattiin muutama viikko sitten ja ovat 0/0. Lonkat kuvattiin viime syksynä ja ovat myös hyvät B/B. Toukokuussa tarkoituksena mennä kemijärvelle silmäpeilaukseen ja heinäkuussa tänne Rovaniemelle luonnetestiin.                                                                                                                             Tarkoituksena olisi mennä Wandan kanssa tämän vuoden puolella virallisiin toko kisoihin, kunhan opin olemaan niin paljon jännittämättä. Viime kesänä olimme virallisissa kisoissa, mutta kun emäntä meni lukkoon niin eihän koirallakaan oikein homma luistanut ja siinä sitä sitten yritettiin rautalangasta vääntä.. :D ja kaikenlisäksi oli helleilma. Muuten kotona ja treeneissä Wanda menee kyllä aivan ihanasti ja nykyään todella innokkaasti.

Wandalla katkesi viime syksynä takajalan ristiside pienessä tapaturmassa, leikkaus ei onnistunut toivotulla tavalla, sen myötä tuli loukkaantuneeseen jalkaan nivelrikko :( Siihen on lääkityksen saanut ja ruokamerkki vaihdettu nivelille hyvään. Nyt  jalka ei näytä kipuilevan. 

Rovaniemellä KV juhannusnäyttelyyn menemme kummankin koiran kanssa (23.-24.6) ja Pellon  näyttelyyn (21.-22.7.2007) ja ehkä Ouluun lokakuussa -07. Viime juhannusnäyttelyssä Wandalla meni ihan kivasti: AVK1, AVO-EH. 

Tiitun kanssa aloitamme kahden viikon päästä agilityn. Virtaa ja iloa tältä tytöltä löytyy! Varmasti sekä koira, että kouluttajakin tulee nauttimaan agilitysta. Saa katsoa, että pysynkö Tiitun perässä sitten radalla :D 

Olen käynyt epävirallisen toko koulutusohjaajaluennon. Ensiviikolla menen apuohjaajaksi vetämään  tokon alkeisryhmää Wandan kanssa. Siinä sitten samalla treenailemme jälleen pitkän tauon jälkeen.