Taas on vähän vierähtänyt aikaa viimekertaisesta.
Maanantaina olin Tiitun kanssa agitreeneissä. vilponen ilma oli ,Tiitullakin oli oikein verryttelyhuppari päällä :) Treenattiin taas erilaisia ratayhdistelmiä. Tiitun suoritti parhaiten hyppyesteen ja siitä putkeen. meni innoissaan ja vauhdilla. Renkaankin menee nyt todella hyvin.. Ei ole enää mitään arkailua. On unohtanut kokonaan tuon rengaskammon, kun vauhdinhurma ja nautinto vie voiton! ;)
Vielä on muutamat agitreenit jäljellä. Katsotaan nyt, että menemmekö syksyllä ja alkutalvesta hallille treenaamaan. Silloin siirrytään jo kunnon toppa-asuihin :D Tarkoituksena on mennä ensimmäisiin mölli-agility kisoihin 24.9. Innolla odotetaan! Toivottavasti ilmat suosii. :)

Nyt on Wandan jalka toipunut viitisen viikkoa. Koko ajan on mennyt parempaan suuntaan. Viikon päästä menemme kuvauksiin ja siellä näkee, että onko kaikki hyvin.
Näyttää siltä, että pääsemme taasen pian treenaamaan Wandan kanssa tokoa. Aloitamme hallilla muutaman viikon päästä. Tulen vetämään  Tiinan ja koiriemme kanssa siellä toko-ryhmää. Wanda pääsee näyttämään taasen oppilaskoirilleen esimerkkiä ;)