Noniin nyt kerralla kerron puuhistamme tiistaista lauantaihin! =D

Tiistaina olin vetämässä Wandan kanssa ja toisen toko-ohjaajan kanssa jatkoryhmää koirakoille. Sitä vedin n. 40min ja lopuksi tokoilin Wandan kanssa. Wanda odotti innostuneesti omaa vuoroaan ja kun aloin tokoilemaan niin tyttö hyppi höpsötellen ja iloisesti vierelläni!  Treenattiin seuraamista pitkillä matkoilla käännösvaihteluiden kera, mikä meni hienosti! Wandalla pysyi hyvin katsekontakti. Noutoa otin pari kertaa ja sekin menee ihan hyvin, paitsi voisi suoremmin tulla eteeni istumaan antaessaan kapulaa käteeni. Seuraamisesta maahanmeno meni hyvin, mutta voisi olla vielä nopeampi. Seuraamisesta seisominen oli tällä kertaa nopea ja varma. Sivulletulo oli vauhdikas ja onnistunut. Lopuksi otin tytölle vielä kuole liikkeen, kun tykkää siitä niin paljon! :D Se meni hyvin ja uskottavasti ;)

Keskiviikkona olin Tiitun kanssa ekaa kertaa tämän vuoden puolella agilityssa ja aivan ihanasti meni! Alussa oli pientä häsläystä ja Tiitua jännitti treenit ja uudet ihmiset, mutta siitä se touhu lähti sitten lämpenemään ja Tiitu yllätti minut! Tyttö meni vaikeita esteitä, mitä on ennen arasellut ja jopa oli itsekseen menossa niitä. Otettiin A-estettä ja sen alla olevaa putkea, mikä on aika vaikea yhdistelmä, kun koira meinaa mennä sekaisin siinä esteessä. Tiitu meni sen aivan loistavasti ja todella vauhdikkaasti! Renkaankin hyppäsi monta kertaa, mistä ei viime kesänä paljoa uskaltanut hypätä. Pussiin meni vaikkakin vähän raotettiin pussin suuta ;) Pujottelu alkaa menemään loistavasti! Otin tänään pihalla pujottelua ja Tiitu ei tarvitse enää paljoa apua niissä. Kunnon rytmi ja vauhti näkyi siinä! Veikkaisin, että osaa kyllä paremmin tämän esteen kuin Wanda, hehe ;) Käännökset ja pikku radat menee Tiitulla jo tosi hyvin! Menemme ilman muuta parin viikon päästä mölli-agi kisaan! :) Ihanaa, kun on taas voitu aloittaa agility, mistä Tiitu nauttii suunnattomasti!

Torstaina olin Wandan kanssa agilityssä ensimmäisen kerran jalanleikkauksen jälkeen. Onnekseni voin sanoa, ettei jalka vaivannut yhtään ja meno oli hurjaa ja nopeaa! Ei meinannut ohjaaja pysyä koiran mukana ja minä olin se joka häsläili kehässä :D. Wandalla meni todella hyvin treenit ja hypyt olivat älyttömän korkeita! Ihanaa, että voimme harrastaa Wandan kanssa agia! Ihan ikkettää :) Toivotaan, että jalka tulee pysymään koko loppuelämän näin hyvässä kunnossa. Wandan kanssa otettiin putkea, hyppyjä, pujottelua, A-estettä ja puomia. Kaikki esteet tyttö suoritti yllättävän hyvin!
Saa olla tyytyväinen kumpaankin koiraan! Wandankin kanssa ehdottomasti menemme ensimmäisiin agi-möllikisoihin!

Tänään olimme Tiitun kanssa Kemin ryhmänäyttelyssä. Tiitu meni ekaa kertaa nuorten luokkaan. H tuli. Oli todella kylmä viima ja Tiituhan tietenkin tärisi ja veti selkää kyyryyn ja häntää koipien väliin :D Mutta muuten oli kyllä hyvä arvostelu. Tässä arvostelun suomennos: hyvän tyyppinen, hyvä selkä ja kaula, täysivaltaisen hyvä koko ja voimakkuus, feminiininen pää vaikkakin ulkonevat silmät. Seisoo ja menee alavasti(?). Miellyttävä temperamentti ja hyvin esitetty.
Parin viikon päästä on sitten juhannusnäyttely täällä Rollossa, mihin suunnataan kummankin koirulin kanssa ja Tiitun kanssa on tulossa varmasti mukava ja menestykäs näyttelyviikonloppu Oulussa 12.-13.7! Odotetaan innolla.. :)
Tiitun kanssa tokoilin myös vähän näyttelypaikalla. Otin paikallaanmakuuta ja sivulletuloa. Tytöllä oli innostusta ja virtaa. Katsekontakti oli todella hyvä ja sivulle juoksi pitkällä matkalla hyvin ja kovaa!