Huh, kun on vierähtänyt aikaa taasen viimekertaisesta! :o Nyt on koeviikko menossa ja kiirettä piisaa, hyvä että hengittää ehtii :D
Tänään otin pihalla Wandalle tokoa lyhyen aikaa. Virta oli taas kympissä. Otin seuraamista niin, että ensin leikin Wandan ja lempikeppinsä kanssa, sitten laitoin kepin maahan ja otin seuraamista käänösten ja nopeusvaihteluiden kanssa ja tyttö meni tiiviisti ja innokkaasti. Sitten palkitsin Wandan niin, että annoin luvan juosta keppinsä luokse ja sitä sitten palkkioksi heittelin Wandalle. Taidan jatkossakin ottaa enemmän tällä tekniikalla seuraamista ja muita toko liikkeitä ja palkita namilla vähemmän.
Otin myös sivulletuloa. Wanda juoksi nopeasti sivulle ja istuutui tiiviisti jalkojen vierelle. Sitten treenattiin seisomisesta maahan ja maasta istumaan ja istumasta seisomaan. Oli terävät ja nopeat vaihdokset. Lopuksi otin vielä seuraamisesta maahanmenoa ja hienosti meni. Oli tämmöiset pienimuotoiset iltatreenit :)
Viikolla yhdeksän alan taasen vetämään Wandan kanssa tokon alkeisryhmää. Silloin on hyvä Wandallakin treenata tokoa aina ennen ja jälkeen koulutuksen.
Agitreenit sitten aloitamme koirien kanssa varmaankin  lumien sulaessa tai kesäloman koittaessa. Tiitukin pääsee taas lempipuuhiinsa! =)

Tiitun kanssa otin pitkästä aikaan tokoa. Ja oli kyllä innoissaan! Otin sivulletuloa, joka oli  kymppisuoritus meidän pikku raketilta ;) ja seuraamista, katsekontakti oli koko ajan minussa ja niin tomerasti meni. Otettiin seuraamista ihan muutama askel ja palkka perään, kun tahtoo pitemmällä jaksolla mennä väärään asentoon. Ja näyttelyseisomista petrattiin, että kokee sitten näyttelyissäkin seisomiset mukavina hetkinä :) Paikallaanoloa treenattiin myös ja hyvin meni. :>
Kesällä Tiitun kanssa voisi ehkä harkita tokossa kilpailuunaikovien ryhmään  ja saa nähdä milloin ensimmäisiin kisoihin, hehehe. On meillä aika kovat ennakkoodotukset, eri asia on sitten, että toteutuuko ne :D

Wandan jalasta pitää vielä mainita, että on kyllä erinomaisessa kunnossa! Ihanaa katsoa, kun tyttö juoksee hurjaa vauhtia pihalla ja melkein volttejakin tekee :)<3  Kiitokset kuuluu Malmin eläinlääkärille.