Eilen treenasin Wandan kanssa tokoa kotipihalla. Pitkästä aikaan otettiin noutua ja oli puhdas ja nopea. Seuraamisessa Wanda meni niin innoissaan häntäheiluen. Ja katsekontaktikin oli hyvä. Maahanmeno oli nyt hyvä: Meni pylly edellä ja nopeasti. Sivulletulo oli todella nopea! Palkkana käytin Wandan lempparilelua ja kiihkeänä teki kaikki liikkeet, kun tiesi, että kohta pääsee moukarin kimppuun ;)

Tänään äsken otin Tiitulle agilitya. hyppy-este ja siitä suoraan keppeihin. Aivan mielettömän hyvin meni! Tiitu meni  pujotteluun oikeasta kohdasta vaikka itse ohjasin taaempana tyttöä. Ei tarvi enää olla keppien lähellä käskyttämässä. Otin hypyn ja huusin heti esteen jälkeen kepit ja Tiitu meni suoraan ja nopeasti pujoon. Neiti oli niin innoissaan, että meni itsekseen pujottelua :D Ihana oli nähdä kuinka Tiitu teki innoissaan esteet, kun viime aikoina pennun tulon jälkeen ollu vähän jäykkis. Tiiulle heitin kumihiiri lelua, josta tyttö tykkää suunnattomasti! Sitä se sitten riuhtoi ja juoksi lelu suussaan ympyrää.. :D

Tänään kaikki kolme koiraa juoksi suinapäinä sairaan nopeeta takapihalla ja Tiitukin oli niin innoissaan ja roikkui Wandan housuissa. Mollykin aika hyvin jo pysyy noiden rakettien perässä ;)

Tiistaista lähtien alan taasen vetämään perustottelevaisuusryhmää Wantsun kanssa. Sitten vihdoin voin taas Treenata tokoa kentällä oikein kunnolla ja Wanda taas saa näyttää muille koirakoille esimerkkiä ;)
Että silloin taas kirjoitellaan!