Nyt on taas vierähtänyt aikaan viime kirjoituksesta..
Eli Wandan kanssa olin keskiviikkona tokotreeneissä. Ihana talvinen ilma oli ja Wanda nautti lumesta!
Harjoiteltiinn seuraamisesta seisomista, mikä kylläkin tällä kertaa meni tosi hyvin ja terävästi. Sitten otettiinn paikallaanmakuuta, pysyi hyvin. Seuraamista, alussa ei niin keskittynyt, mutta loppuakohti meni  hyvin ja katsekontaktikin pysyi. Sitten otettiin myös sivulletuloa ja noutoa. Sivulletulo oli nopea ja varma. Noudossa Wanda pisti vähän leikiksi, mutta muuten meni ihan mukavasti treenit.
Illalla mentiin sitten Tiitun ja Wandann kanssa lenkille. Wanda oli niin innoissaan lumesta. hyppelehti ja otti lumihiutaleita kiinni :D Tiitullakin oli hauskaa ja juoksi kuin moottori meidän takapihalla..

Sitten näyttelykuulumisia. Eli tänään oli Tiitulla ryhmänäyttely täällä Rovaniemellä. Harmittaa kauheasti, kun myöhästyttiin kehästä pari minuuttia! Ajateltiin ettei tuoda Tiitua turhaan tärisemään sinne halliin ja sitten myöhästyttiin. Mutta tuomari kumminkin arvosteli Tiitun ja tykkäsi kovasti. Tyttö sai ERI:n ja arvostelu meni jotenkin näin: Kaunis feminiininen pää hyvällä/mainiolla ilmeellä. Oikea/virheetön koko/voimakkuus, kauniit linjat mutta tarvitsee itseluottamusta, hauskat ja viehättävät korvat, hyvä/mainio iho.
Harmi kun tuli noin hyvä arvostelu eikä päässyt kilapilemaan.. Mutta tuleehan noita näyttelyitä vielä olemaan ;)