En ole taas pitkään aikaan kerennyt kirjoitella blogiin. Kiireistä on, kun pentu talossa ja vielä koeviikko menossa ja kaikenlaista muuta projektia menossa..
Wandan kanssa olin tiistaina agilityssa. Tyttö oli todella innoissaan radalla ja nautti täysin siemauksin! Tehtiin neljä hyppyä peräkkäin, jotka meni vähän kaarelle ja sieltä vaikeaan esteeseen, jossa oli puomi ja sen alla houkuttelevasti putki tyrkyllä. Wanda meni alussa sekaisin siinä esteessä. Meni putkeen vaikka piti mnnä puomista. Mutta Loppua kohden parani suoritukset. Tehtiin myös estettä toisinpäin eli putkeen. Ja koko radan pätkää myös toisin päin. Treeneissä en ehtinyt olla kuin vähän aikaa, kun piti ehtiä vetämään seitsemäksi tokon perustottelevaisuusryhmää. Opetin koirakoille tällä kertaa katsekontaktia liikkeessä, rauhallista hihnassakävelyä ja luopumista sekä näytin muutamia hoitotoimenpiteitä Wandan kanssa kuten koiran seläyttäminen kätevästi, kuonopanta hihnalla ja tukeva seisoma-asennossa pito. Nämä ovat tosi kätsyjä esim. eläinlääkärissä ollessa. Oli kyllä hyödyllistä itsellekin oppia noita periaatteiita. Varmasti tuleee joskus tarvimaan.. :)

Sitten Molly-pienokaiseen. Tyttö on ollut meillä nyt reilun kuukauden ja on oppinut hyvin sisäsiistiksi ja yöt nukkuu todella hyvin! Välillä Molly on oikea Durasel-pupu ja sitten taas niin ihanan rauhallinen ja lempeä.
Ollaan raakattu Molly parisen kertaa (kasvot,kaula) ja osaa olla kyllä todella nätisti ja rimpuilematta. Kynnet antaa myös leikata hyvin. Pestykin on kerran ja ei pistänyt lainkaan hanttiin. Kaupungilla ollaan käyty sosialistamassa pikkuista ja jopa ensimmäisellä lenkillä käyty niemennokassa. Kummasteli päätä käännellen taas uusia ihmeellisiä asioita kuten metsän huminaa ja jokea. On se niin ihmeellinen ja ihana tyttö<3
Tiitukin on hyväksynyt Mollyn täysin laumaan. Ovat ottaneet jo monet painimatsit ja juoksukisat yhdessä! :)